Revue Gelaen Waggelt - Bie Zef en Mai

Revue Gelaen Waggelt met Bie Zef en Mai

"Caudillo van Sjpaans Nirbik", "Ridder van de Aafgegraave Sjteinberg, Kanseleer van Lutterao, en Vorst van Danike... zo maar een greep uit de vele titels die de 70ste Stadsprins van de Waereldsjtad Gelaen vanaf zijn uitroeping zal voeren. De maand januari is traditiegetrouw de maand van de grote vastelaoveszittingen, dus ook in de  Waereldsjtad  Gelaen waar op woensdag 4 januari 2017 in de Hanenhof de Revue Gelaen Waggelt  zal plaatsvinden (aanvang 20:00).

Sinds vorig jaar is de Revue Gelaen Waggelt in een nieuw jasje gestoken. Zef van Gelaen en Mai oet Zitterd hebben zich jaren geleden in Tirol ontmoet en kwamen terug naar de Waereldsjtad om in samenwerking met de Flaarisse een nieuw café te beginnen.

Op woensdag 4 januari om 20:00 uur is hun Kaffee in de grote zaal van de Hanenhof weer voor één avond geöpend. Met medewerking  van  o.a. Jack Vinders (die als zijn alterego Johny d'r Posbül zal vershijnen) en live muziek van huisband Sixpack.

Mai heeft ons al laten weten dat ze na het vele onverwachte bezoek dat vorig jaar de planning van het openingsfeest geheel in de war schopte, dit jaar wél alles "Goud" gaat. Zef, is al begonnen met het inslaan van allerhande goudkleurige versiering en heeft zich een kostuum laten aanmeten dat de "Toppers" niet zou misstaan.

Kaarten voor Gelaen Waggelt gaan binnenkort in de voorverkoop via de ticketshop op www.flaarisse.nl. Uiteraard zijn er op de avond zelf aan de dagkassa ook kaarten te verkrijgen. Houd de website en sociale media in de gaten voor de actuele voorverkoopadressen.

Op zondag 8  januari zal de nieuwe prins, samen met regerend jeugdprins Twan I (Vaessen) vanaf 11:00 in de Hanenhof recipiëren. Eenieder is dan welkom om de nieuwe prins te komen feliciteren. Verenigingen en groepen die daarbij een woordje tot onze prinsen willen richten kunnen zich via info@flaarisse.nl aanmelden en een tijdstip reserveren.

 

Deel deze pagina